Om klinikken

Om klinikken

Mit navn er Hanna Gao og jeg er 36 år. Jeg er kineser men har boet i Danmark i mange år hvor jeg bl.a. har en cand.merc.

 

Jeg har en akupunktør-uddannelse fra Kina (Beijing) og haft praktik-ophold på et kinesisk sygehus, og jeg har også erfaring fra akupunktur-klinikker i Kolding og Middelfart.

 

Jeg fokuserer meget på, at mit møde med dig skal være personligt og behageligt.

 

Jeg starter altid med at spørge, om du kender til akupunktur og forklarer derefter hvordan dagens behandling skal foregå, først med et omfattende spørgeskema om din generelle helbredstilstand og sygdomme, derefter hvordan selve behandlingen med nåle foregår, og efterfølgende afslapning evt. med musik.

 

 

 

Jeg har 2 klinikker - i Esbjerg og Ribe.


Klinikken i Esbjerg ligger i Strandbygade 29, 1. sal (indgang fra Finlandsgade) i Esbjerg centrum, i dejlige lyse lokaler, få hundrede meter fra gågaden. Klinikken er en del af klinikfællesskabet Strandby Klinikker, som også omfatter Body Shape og Esbjerg Stressklinik. Man kan parkere gratis i Finlandsgade. Bus rute 1A standser tæt ved klinikken


Klinikken i Ribe er åbnet d. 12. april 2018 og ligger i Saltgade 10, 1.sal hvor Kiropraktisk Klinik også ligger. Der er elevator i bygningen og p-pladser bag bygningen.Du kan læse mere om pris og betingelser under Priser.